Wintertrend: leren handschoenen

Wie zich alvast heeft verdiept in de trends voor komend najaar zal het niet zijn ontgaan; de leren handschoen (Glacé’s) is alom aanwezig. In zowel de casual als de meer fancy trends zien we ze in alle soorten en maten. Van stoere bontgevoerde handschoenen tot de verfijnde versie, de zgn. glacés.

Accessoire

Niet alleen functioneel, maar vooral een accessoire waarmee je je outfit nét even dat beetje extra kan geven. In Nederland kennen we vooral Laimbock als producent van kwalitatief hoogwaardige leren handschoenen. Laimböck maakt prachtige gevoerde en ongevoerde handschoenen en glacés in zowel klassieke als zeer trendy uitvoeringen. Mooi, goed afgewerkt en van een goede kwaliteit. Echt goed dus!

Goed nep

Maar ook winkels als bv. de Hema of Zara verkopen modieuze leren handschoenen. Noemen we die goed nep? Niet per se! De handschoenen die je hier koopt zijn ook modieus en goed genoeg, maar vaak van iets mindere kwaliteit en afwerking. Dat verschil zie je in de prijs. Waarmee we maar willen zeggen dat echt nep toch goed genoeg kan zijn.

Share