WAAROM VERKOPEN VIA Ladies&LABELS?

L&L vignet kleinIn een keer bij de goede doelgroep!

Jij hebt mooie kleding die je niet meer draagt. Te groot, te klein of niet de goede kleur. Je wilt het wel verkopen maar je hebt geen zin in het gedoe van zelf verkopen via het internet. En natuurlijk wil je ook een redelijke prijs voor je kleding. Ladies & Labels neemt je het werk uit handen. Wij verkopen jouw kleding via onze webshop. Daarnaast sturen wij nieuwsbrieven naar al onze abonnees en zetten social media in om zoveel mogelijk geïnteresseerden te bereiken. Jouw kledingstukken in de webshop bereiken daardoor een groot en vooral een geïnteresseerd publiek. Hierdoor verkoop jij sneller jouw mooie merkkleding via Ladies&LABELS dan via marktplaats of Ebay. Stuur je je kleding liever niet op en wil je de verkoop in eigen hand houden? Dat kan ook. 

L&L vignet kleinWij verkopen voor jou en houden de kleding in consignatie!

Dit betekent dat je kledingstukken bij ons kan inbrengen door het af te geven of op te sturen. Jij bepaalt hoelang wij het voor je in de verkoop houden. Voordelen voor jou zijn dat je van ons netwerk gebruik maakt om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken en dat de echtheid door Ladies&LABELS  aan de koper wordt gegarandeerd. En je krijgt weer ruimte in jouw kast! Daarnaast doen wij er alles aan om jouw kleding te verkopen. We presenteren jouw kleding op een aantrekkelijke manier in de webshop en we zorgen voor de promotie. Als jouw kleding is verkocht handelen we het hele verkoopproces af (inclusief de verzending) waardoor jij niets hoeft te doen! Ladies&LABELS is transparant. Als er iets van jou is verkocht ontvang je onmiddellijk bericht en binnen 14 dagen (nadat wij het geld van de koper hebben ontvangen) staat het geld op jouw bankrekening.

of

L&L vignet kleinJij adverteert zelf in de shop van Ladies&LABELS!

In dit geval blijft  het kledingstuk gewoon in jouw kast hangen. Het enige dat je hoeft te doen is ons de foto’s te mailen, de vraagprijs en een omschrijving. Wij zorgen er dan voor dat dit op de site wordt geplaatst. Jij bepaalt zelf de verkoopprijs van het kledingstuk. Dus nooit meer belachelijk lage biedingen en over de prijs hoef je niet te onderhandelen. Je hoeft ook geen advertenties omhoog te plaatsen of opnieuw te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat jouw advertentie er aantrekkelijk uitziet en promoten de door jou aangeboden kleding via onze webshop. Wij brengen je in contact met geïnteresseerde kopers door middel van onze nieuwsbrieven en de inzet van social media. Jij regelt zelf de financiële afwikkeling en verzending.Wij zorgen ervoor dat jouw kledingstuk goed vindbaar en goed zichtbaar is en blijft in de webshop.  Binnenkort kan je hier gebruik van maken.