Hans Ubbink is met een nieuwe kledinglijn begonnen. Te weten Ekokleding, ofwel milieuvriendelijk ondergoed. Dit heeft hij ontworpen voor Ekoplaza waarvan gisteren een filiaal is geopend in Amsterdam (Stadhouderskade). Het ondergoed is te koop in 30 andere winkels, in de online-shop van Ekoplaza en in de webshop van Ubbink zelf.

De nieuwe ondergoedlijn bestaat uit ondergoed met bijpassende sokken (voor mannen).  “Er is niets zo erg voor vrouwen als je man voorbij zien komen op zijn sokken en het klopt niet. Vrouwen denken dan: ik vind die vent wel leuk, maar wat ziet hij uit.” Dus heeft Hans bij alle T-shirts en ander ondergoed bijpassende sokken bedacht zodat de man er in de badkamer ook leuk uit ziet.

Hans vond het verbazend dat niemand anders op dit idee was gekomen. Misschien is daar een reden voor. De aantrekkelijkheid van een man hangt echt niet af van of zijn sokken wel bij zijn ondergoed passen. Vrouwen vinden sokken sowieso niet sexy. Dus loopt een man in zijn ondergoed dan blijven, wat de vrouw betreft, de sokken uit. En sokken in sandalen is al helemaal uit den boze!